dimarts, 18 de març del 2014

Hem participat per tercer any consecutiu al Certamen de Lectura en Veu Alta

El dimecres 12 de març alguns nens i nenes del cicle mitjà i del cicle superior vam anar al Certamen de Lectura en veu alta. Es va fer a l'Auditori municipal de Vilafranca i vam poder escoltar durant ben bé dues hores un munt d'alumnes del Penedès i el Garraf que havien estat triats pels seus centres. Va ser molt interessant i, encara que se'ns va fer una mica llarg perquè hi havia moltes lectures, vam aguantar amb atenció durant tot el matí.
Mentre el jurat deliberava ens van oferir un concert de saxo (baríton) i piano, a càrrec del David Miret (segur que el coneixeu també com a casteller) i el Carles Sans. Van interpretar uns quants estàndards de jazz i ens van explicar també algunes curiositats sobre els instruments i aquest repertori.
Al final el jurat va desvetllar el seu veredicte i, encara que els nostres representants no van passar a la següent fase (només en passava un de cada categoria), vam estar molt orgullosos de com ho havien fet. Tant la Sara  Berruezo (Cicle Mitjà) com l'Andrea José (Cicle Superior) van llegir molt bé!! Felicitats!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada